Om oss

Ett otroligt öga för vad som är nästa i mode. En passionerad enhet att överträffa förväntningarna. I mer än 100 år har vi arbetat för att leverera bästa möjliga shoppingupplevelse, vilket hjälper våra kunder att uttrycka sin stil - inte bara köpa mode.

Om du är besatt av att springa och vill köpa ett par bekväma skor så är det här du behöver vara skortmall.com. Hemmet till alla stora adidas och Nike sneaker släpper ut i Storbritannien och Europa. Vårt heltid, vänlig Personalen är avsedd att svara på dina frågor och svarar på alla röstmeddelanden eller e-postmeddelanden som mottas inom samma arbetsdag, sju dagar i veckan.

De som är nervösa eller obekväma med att köpa online köper ingenting att frukta när de handlar på skortmall.com. På skortmall.com bearbetas alla transaktioner med 256 bitars SecureTrust SSL-kryptering, så att din information är privat och inte tillgänglig för potentiella hackare och identitetstjuvar. När du beställer skortmall.com kan kunder vara säkra på att de valda produkterna finns i lager och skickas samma arbetsdag. På skortmall.com är beställningarna inte bara garanterade att de levereras men de garanteras levereras snabbt.

 

Vi lovar dig

Vi garanterar att allt vi säljer är spanking nytt.
Vi säljer endast äkta produkter från auktoriserade källor.
Vår idé är att få dig de mest eftersökta sneakers till det rimliga priset. Enkel shopping, snabb frakt och professionell kundservice är våra gyllene regler.
Vi säljer inte förfalskningar, kopior, parallellimport, sekunder eller handlar smutsiga föremål.
Vi är passionerade för exceptionell kundservice: snabb, vänlig och professionell.
Vi väljer de bästa produkterna som är tillgängliga för att erbjuda dig överlägsen kvalitet och enastående värde.
Vi söker på planeten för att få dig de bästa skorna. Stort antal skor rabatt på försäljning Storbritannien här.
Vi lägger ständigt nya saker till den här webbplatsen, så kom och besök oss igen snart.

 

Öppettider

Du kan handla på vår sida 24 timmar om dygnet, 7 dagar i veckan.
Våra kontor öppettider för kundtjänst är 9:00 till 17:00 UK-tid, måndag till fredag, med undantag för engelska helgdagar.
Vi strävar efter att svara på dina e-postmeddelanden och eventuella telefonsvarare inom en arbetsdag.

Vi tror att mode är en verksamhet med optimism, och i den andan fortsätter vi att växa och utvecklas. Fri frakt och gratis avkastning, mobil shopping och spännande nya detaljhandelspartnerskap erbjuder oss fortsatt möjligheter att betjäna fler kunder på fler sätt med en ny, relevant shoppingupplevelse och inspirerande stil. Mode förändringar. Shopping ändringar. Vårt engagemang för glada kunder gör det inte

Om du har några frågor, kommentarer, eller bara känner att chatta, tveka inte att kontakta oss. Vi är inte bara vänliga men helt diskreta och kommer att göra vårt bästa för att du ska ha den bästa shoppingupplevelsen möjligt.